• Balica Daniel

  • Locaţie:
    Timisoara, Timis, Romania

Descriere utilizator

ECHIPA PROFESIONISTA . Un pas spre un loc doar al tau !
N&B Real Tim House SRL este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Timisoara, cu experienta de 10 ani in domeniu, pune la dispoziţia clienţilor o mare varietate de servicii imobiliare, asistenta si consultanţa imobiliara, evaluarea corecta a proprietatilor, promovare si publicitate, intermediere, etc .
Detinem un portofoliu vast de clineti, proprietari, apartamente in exculusivitate, colaboram cu dezvoltatorii imobiliari din Timisoara, Giroc, Sag, Dumbravita, Mosnita Noua .
Obiectivul nostru principal îl reprezintă abordarea în mod profesionist a cerinţelor clienţilor, întărind o relaţie pe termen lung cu aceştia, bazată pe încredere si respect .

Cazare pe Clisura Dunarii in Moldova Noua
Va oferim spre inchiriere un apartament nou si modern, cu 2 camere, compus din dormitor cu pat matrimonial, living si baie .
Apartamentul este situat in Moldova Noua, Jud. Caras Severin, oras situat pe Clisura Dunarii unde puteti vizita o multime de obiective turistice, Clisura Dunării, Cascadele Modavita si Buraul Mare, Pestera Grota Haiducilor, Pestera Gaura cu musca, Cetatea Sfantului Ladislau, Stanca Babacaia, Insula Ostrov ( cu peste 100 de cai salbatici ), Cetatea Golubac ( pe malul sarbesc ), plimbari cu barca si apusuri de soare unice !

Real Tim House Servicii

Curatenie Profesionala