Servicii de diagnoza auto - tester auto in Bucuresti pentru orice marca

 • 60.00 Ron
 • Data Publicari: Ianuarie 25, 2023
 • Telefon: 0728221📞📞📞
  • Sector 3, Bucuresti, Ilfov, Romania
Telefon: 0728221📞📞📞

Tehnician diagnoza auto, prestez servicii de diagnoza auto tester auto in Bucuresti.
Diagnostichez orice model de autoturism si orice marca, orice an de fabricatie. Folosesc tester profesional si original cu licenta.
Pretez si reparatii pe partea electrica si mecanica usoara. Usoare retrofituri la cerere pentru autoturismele din grupul VAG ( tempomate, navigatii, volane multifunctionale, PDC, etc. )

La cerere, contra unui cost sumplimentar ma pot deplasa in Bucuresti la domiciliul dvs in cazul in care autoturismul dumneavoastra este nedeplasabil.

Diagnoza auto computerizata consta in citirea tuturor erorilor stocate in calculatoarele autoturismului dumneavoastra, citirea paramentrilor de functionare in timp real ale motorului, cutiei de viteze automate, sistemului ABS si ale celorlalte sisteme existente pe autoturism. Pot efectua si log-uri in mers pentru a verifica starea de functionare a turbosuflantei, a EGR-ului, a debitmetrului de aer, a sistemului de injectie, pot verifica starea tehnica a injectoarelor, a sistemelor de climatizare, etc.
Pot face regenerare fortata a filtrului de particule ( DPF ), aceasta solutie fiind cea mai ieftina , in comparatie cu curatarea chimica sau inlocuirea filtrului de particule.

Pot descoperi numarul real de kilometrii al autoturismului, cu ajutorul memoriilor secundare ascunse existente in calculatoarele masinii.


Pot face verificare in vederea cumpararii unui autoturism second hand. Aceasta verificare consta in :
- diagnoza computerizata
- citirea km reali
- test de vopsea efectuat cu aparat profesional care masoara grosimea stratului de vopsea de pe fiecare element in parte al autoturismului, detecteaza elementele kituite sau sudate inlocuite.
- verificare acte
- verificare mecanica.

La cerere, pot merge impreuna cu clientul chiar si in afara Bucurestiului pentru a testa si verifica autoturisme second hand in vederea cumpararii.

Preturi mici, incepand cu 60 lei pentru o diagnoza computerizata.

Locatie : Bucuresti, sector 3, cartier Titan, zona Auchan Titan.

Relatii la tel. : 0728221294


Pretul este: Pret Fix
Luca
0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Firma renovari apartamente Cluj

  Firma renovari apartamente Cluj

  Reparatii Cluj (Cluj) Septembrie 27, 2023 Verifica cu vanzatorul

  Ai nevoie de o firma care sa te ajute cu renovarea apartamentului tau in Cluj si in imprejurimi? Renovlies dispune de o echipa specializata pentru o gama larga de servicii din zona de amenajari interioare precum: montaj tapet si tapet fibra de sticla...

 • Reconditionare parchet lemn masiv

  Reconditionare parchet lemn masiv

  Reparatii Galati (Galati) Septembrie 20, 2023 80.00 Ron

  Parchetari specializati in montaj, reconditionare, raschetare si lacuire a parchetului masiv ofera servicii de calitate si seriozitate. Raschetarea se face cu masini profesionale cu aspiratie. Executam montaj de parchet laminat si stratificat. tel: 0...

 • Servicii instalatii electrice | Electrician

  Servicii instalatii electrice | Electrician

  Reparatii Bucuresti Sector 4 (Ilfov) Septembrie 20, 2023 100.00 Ron

  Servicii instalatii electrice - realizam instalatii electrice specifice constructiilor. - interventii defect instalatie electrica. - efectuam montaj corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare. #instalatii_electrice #electrician

Real Tim House Servicii

Curatenie Profesionala

      Pe AdaugaGratuit.ro poti adauga anunturi gratuite si gasesti cele mai bune oferte din  Timisoara, Bucuresti, Cluj

si alte orase.Pe site-ul nostru iti gasesti anunturi cu masini noi, masini second hand, apartamente,  apartamente de inchiriat,

  case de inchiriat,case, terenuri, telefoane mobile, utilaje la preturi  competitive.Poti adauga anunt gratuit, foarte repede,

  cu orice doresti sa vinzi, sau pote vrei sa cumperi.

 • Director Web