Hosting

 • 1.00 Euro €
 • Data Publicari: Martie 22, 2021
 • Telefon: 0733377📞📞📞
  • Ciorogarla, Ciorogarla, Ilfov, Romania
Telefon: 0733377📞📞📞

Te-ai rătăcit prin sutele de oferte furnizorilor de hosting și nu știi care opțiune este potrivită pentru site-ul tău? Vrei să fii sigur că vei beneficia de o asistența calitativă și de performanțe înalte? Atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece cu MegaHost îți oferă viteză și stabilitate pentru site-ul tău, la prețuri avantajoase. Iar dacă timp de 30 de zile nu te convingi în acest lucru, primești toți banii înapoi.
Hosting de tip virtual, VPS și servere dedicate la cele mai tentante tarife de pe piață. Cu doar 0.99 euro/lunar, pentru cel de tip shared, te poți bucura de: 1 GB SSD - spațiu de stocare, trafic necontorizat, 1 domeniu, prelucrare a 50 de mailuri pe oră, capacitate de înregistrare a 3 mailuri, asistență tehnică 24/7 și backup profesional, zilnic, JetBackup.
Alege MegaHost pentru servicii sigure și stabile de găzduire web în România. Mai multe detalii și informații la numărul de telefon +40 733 377 977.
https://megahost.ro/

Megahost
0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • Balustrade metalice la PROMOTIE

  Balustrade metalice la PROMOTIE

  Alte servicii Chiajna (Ilfov) August 27, 2021 74.00 Euro €

  Balustrade metalice la cele mai convenabile preturi,materiale de calitate, cu cadre aprentate. Modele geometrice simple sau complexe, modele florale sau dantelate va stau la dispozitie, in functie de arhitectura casei pe care o aveti. 74 euro/ml ( fa...

 • Suport “Ramura” pentru flori de perete

  Suport “Ramura” pentru flori de perete

  Alte servicii Bucuresti Sector 6 (Ilfov) August 27, 2021 170.00 Ron

  Ceva mai mult in etalarea frumusetii unei flori. Nu este un simplu suport pentru ghivece cu flori, reprezinta un decor in sine. Prevazut cu patru pozitii pentru asezarea florilor asigura stabilitate chiar si pentru florile de mari dimensiuni.

 • Suport cinci ghivece flori “Copacel”

  Suport cinci ghivece flori “Copacel”

  Alte servicii Bucuresti Sector 6 (Ilfov) August 27, 2021 300.00 Ron

  Acest suport de ghivece din fier prevazut cu cinci inele poate sustine florile preferate. Cu una, doua sau mai multe flori, el reprezinta in sine un obiect decorativ chiar si in perioadele de iarna.

Real Tim House Servicii

Curatenie Profesionala

      Pe AdaugaGratuit.ro poti adauga anunturi gratuite si gasesti cele mai bune oferte din  Timisoara, Bucuresti, Cluj

si alte orase.Pe site-ul nostru iti gasesti anunturi cu masini noi, masini second hand, apartamente,  apartamente de inchiriat,

  case de inchiriat,case, terenuri, telefoane mobile, utilaje la preturi  competitive.Poti adauga anunt gratuit, foarte repede,

  cu orice doresti sa vinzi, sau pote vrei sa cumperi.

 • Director Web