Inchiriere imobil birouri - hala

 • 5.00 Euro €
 • Data Publicari: Mai 2, 2022
 • Telefon: 0748525📞📞📞
  • 13 Septembrie, Bucuresti, Bucuresti, Romania
Telefon: 0748525📞📞📞

Se propune spre inchiriere cladire privata cu suprafata utila de 950 mp repartizat in parter de 740 mp (mai mult de 3 sferturi din suprafata totala) si etaj de 210 mp.
Cladirea este retrasa fata de strada (loc linistit) cu intrare pe strada Samuil Vulcan nr.10, este situat in incinta fostei fabrici Vulcan. Masina si dubita pana in 3, 5 tone pot intra pana in incinta.
Zona de amplasament este delimitata de artere de mare circulatie , inclusiv transport in comun si anume Calea 13 Septembrie, str. Progresului, str. Mihail Sebastian, sector 5, Bucuresti.
Suprafata la parter este impartita in 2 sali mari: 332 mp, respectiv 210 mp, restul fiind reprezentat de 3 camere si o toaleta.
Suprafata utila la etaj 208 mp contine 2 birouri, 3 camere si o toaleta.
Intreaga suprafata poate fi compartimentata la cerere.
Structura constructiei este realizata din stalpi, anvelopa este din caramida, acoperisul este de tip terasa, placa beton cu hidroizolatie.
Parterul, in prezent, are functiune de hala de productie cu inaltimea maxim de 7 m. Momentan inaltimea incaperilor este de aproximativ 4 m, aceasta fiind delimitata de tavan fals casetat. Pe toata lungimea celor 2 sali mari, la inaltimea de 4 m sunt situate grinzi de rezistenta pentru pod rulant.
Cladirea dispune de toate utilitatile -apa, gaze, electricitate, curent trifazic, grup sanitar, gresie, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, cazan de incalzire cu gaz, loc parcare .
Cladirea este pretabila pentru productie, depozitare (inclusiv pentru zona farmaceutica), birouri, ateliere creatie, sala de sport, etc.
Se inchiriaza total sau partial. Proprietatea va fi libera incepand cu luna iulie.
Pretul este intre 5 si 7 euro mp in functie de suprafata inchiriata.
Date de contact : 0748.52.52.52


Pretul este: Negociabil
Beaupain
0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

 • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
 • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
 • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
 • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

 • spatii versatile

  spatii versatile

  Spatii de inchiriat Bucuresti (Bucuresti) Aprilie 8, 2022 14.00 Euro €

  Cladirea (P+3ET+2S – 850MP) a fost data in folosinta in 2018 Distanta fata de statia de metrou Stefan cel Mare - 1 km, 10 min de mers pe jos Distanta fata de statia de autobuz B-dul Lacul Tei intersectie cu Str. Judetului - 500m, 5 min de mers pe jos...

 • Spatiu exceptional ultracentral

  Spatiu exceptional ultracentral

  Spatii de inchiriat Municipiul București (Bucuresti) Martie 14, 2022 12.45 Euro €

  Spatiu exceptional, mobilat de lux, la etajul unei cladiri istorice, deasupra unui restaurant italian, cu terasa si curte de peste 1000 m2. Spatiul a fost recent renovat si imbunatatit, cu materiale de inalta calitate, de la gresie italiana si obiect...

 • Garsoniera de inchiriat Lujerului/Militari

  Garsoniera de inchiriat Lujerului/Militari

  Spatii de inchiriat Bucuresti (Bucuresti) Februarie 13, 2022 300.00 Euro €

  Garsoniera confort 1 decomandat, 40mp + balcon. Etaj 1 din 4, zona linistita (nu e la bulevard) 5 min de tramvai 41/Lujerului si metrou/Cora Lujerului AC, bucatarie utilata complet.

Real Tim House Servicii

Curatenie Profesionala

      Pe AdaugaGratuit.ro poti adauga anunturi gratuite si gasesti cele mai bune oferte din  Timisoara, Bucuresti, Cluj

si alte orase.Pe site-ul nostru iti gasesti anunturi cu masini noi, masini second hand, apartamente,  apartamente de inchiriat,

  case de inchiriat,case, terenuri, telefoane mobile, utilaje la preturi  competitive.Poti adauga anunt gratuit, foarte repede,

  cu orice doresti sa vinzi, sau pote vrei sa cumperi.

 • Director Web