* Vând apartament ULTRAcentral, decomandat, cu 2 camere în Adjud *

  • 34000.00 Euro €
  • Data Publicari: Noiembrie 30, 2022
  • Telefon: 07703505📞📞📞
    • Km 0 Centrul-Civic, Adjud, Vrancea, Romania
Telefon: 07703505📞📞📞

* Cumpărați, căci nu se mai construiesc blocuri ! Cumpărați azi, căci prețurile cresc mereu !

- Vând apartament spațios CONFORT-1, cu 2 camere decomandate, la etajul 4, pe 58 mp și cu certificat-energetic clasa-A .

- Blocul este situat ULTRACENTRAL la ,,Km 0,, în centrul-civic al municipiului Adjud, la șoseaua E85, între Catedrală și supermarket Mega Image . Acces central transport cu ieșire directă la șoseaua-europeană, parcare liberă, monitorizare video . Este o zonă liniștită cu priveliște panoramică și un mini-parc .

- Blocul este construit rezistent din piloni/plăci/grinzi cu beton-armat și zidărie din BCA . La parter, blocul are magazine . Imobilul are construit recent acoperiș și izolație-exterioară-dublă (locuință călduroasă !) . - ATENȚIE ! Podul este construit solid cu proiect, compartimentat individual și cu posibilitate de mansardare !!!!! (2 apartamente la preț de 1) !!!!! (la etaj puteți construi ieftin și ușor din grinzi+OSB+izolație : camerele-copiilor sau o magazie/atelier/jacuzzi/fitness/seră/porumbar/frizerie sau un bar/cramă/casino personal sau o garsonieră-duplex pe care o închiriați) !!! - Cine NU vrea să mai plătească bani mulți pe curent la Electrica, își poate monta panouri-solare-fotovoltaice cu acumulatori (rate/amortizare) !!! - Imobilul are ușă-intrare nouă, balcon-închis, centrală-termică cu revizia la zi, văruit recent, are parchet din lemn-de-fag lăcuit recent, 3 cămări, cabluri racordate pentru TV și internet, tablou-electric nou, apometre cu citire automată prin satelit, etc, și se vinde împreună cu mobilierul din lemn-masiv și alte piese sculptate valoroase . Viitorul proprietar îl poate renova conform dorințelor și bugetului său . Ferestrele au vedere pe ambele laturi ale blocului . Presiunea de apă ajunge normal la ultimul etaj (schimbat instalații-sanitare la subsol). Blocul este curat, liniștit și cu vecini ok . Nu sunt probleme la utilități, asociație, impozit, sau de ordin juridic (liber de sarcini) .

- Cel mai important detaliu pe care lumea îl neglijează este ,,Liniștea Casei,, și mulți nu cunosc avantajul ultimului etaj, unde nu mai auzi vecinii de deasupra ta care fac zgomot permanent de la mersul apăsat/greoi/tocuri sau un parchet care scârțâie, zgomote repetate de la tras/împins scaunele pe gresie, vecini care vorbesc foarte tare la telefon, alții sunt scandalagii și se ceartă mereu cu țipete ca la mahala, unii ascultă muzică/tv-jocuri la boxe-bass, alții au câini, copii care trântesc/aruncă lucruri și care aleargă prin casă sau plâng mereu, maneliști/bețivani, bormașini/ciocane, coborâtul scărilor în grabă ... În aceste condiții, a doua zi la serviciu nu mai ești bun de nimic !!! Ca să nu mai vorbim despre faptul că tu scapi de inundațiile făcute de vecinul de sus și care te fac să cheltui bani mulți cu renovarea casei, precum și pățania cu înfundarea țevilor de canalizare comune sau cearta inevitabilă cu vecinii de sus din cauza scuturatului covorașelor/pături/țigări peste rufele tale puse la uscat și chiar intrarea gunoaielor/prafului în casă dacă ai geamul deschis în acel moment ! * Deci , ultimul etaj înseamnă o liniște suplimentară garantată , curățenie în fața ușii și pe scări , o vedere panoramică asupra orașului , aveți un aer mult mai curat , lipsit de cantități mari de praf/nisip/noxe ca la nivelul parterului sau la etajul-1, precum și avantajul că scăpați de refularea dejecțiilor în casă, așa cum pățesc cei de la parter/etajul-1 atunci când se înfundă țevile de canalizare din subsolul blocului !!!

- 2 Supermarket-uri, farmacie, patiserie, librărie, florărie, 3 notari-publici, spălătorie-auto, biserică, cofetărie, 2 centre-telefonie, ferometal-chimicale, autoservire-restaurant, grădiniță, brutărie, 2 bănci comerciale, 2 case de schimb valutar, haine-SH, magazine-diverse, parc toate sunt pe această arteră-principală din centru !!! Piața-Agroalimentară se află la doar 100 m distanță !

- Momentan, nu am posibilitatea de a posta fotografii din locuință (oricum pozele nu sunt relevante, deoarece lumea le privește la modul general și se uită doar la mobilă, și nu la configurația/dimensiunile camerelor... care nu se pot aproxima în poze), dar atașez o schiță de Cadastru . - Oricare ar fi situația actuală, viitorul proprietar are alte gusturi, culori, finisaje și oricum își renovează locuința conform dorințelor și bugetului său ! - Important este doar faptul că tu vei locui elegant ca un mare VIP exact în CENTRUL orașului și înconjurat de magazine !

- Preț = 34.000 EURO

- Tel: 0770 350 538 (zero șapte șapte zero trei cinci zero cinci trei opt) .

* Dacă nu am semnal, baterie sau nu pot răspunde, lăsați un mesaj pe web-site sau pe WhatsApp sau prin SMS . Mulțumesc .


Pretul este: Pret Fix
Ricardo
0 votes
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Anunţuri asemănătoare

Real Tim House Servicii

Curatenie Profesionala

      Pe AdaugaGratuit.ro poti adauga anunturi gratuite si gasesti cele mai bune oferte din  Timisoara, Bucuresti, Cluj

si alte orase.Pe site-ul nostru iti gasesti anunturi cu masini noi, masini second hand, apartamente,  apartamente de inchiriat,

  case de inchiriat,case, terenuri, telefoane mobile, utilaje la preturi  competitive.Poti adauga anunt gratuit, foarte repede,

  cu orice doresti sa vinzi, sau pote vrei sa cumperi.

  • Director Web